Синоними за 'индикација':

индикација (ж.)
[ ин-ди-ка-ци-ја ]
види:
Толковник
синоними:
симптом (м.)
антоними:
контраиндикација (ж.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи