Синоними за 'де':

де (сврз.)
[ де ]
види:
Толковник
синоними:

колокации:
де (изв.)
[ де ]
види:
Толковник
синоними:

колокации:
де (преф.)
[ де ]
види:
Толковник
синоними:
де (чест.)
[ де ]
види:
Толковник
синоними:

колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи