баражен прид.

баражен (прид.)

И тогаш почна еден баражен оган, нов фронт се отвори.
„Небеска Тимјановна“ од Петре М. Андреевски (1988)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК