Синоними за 'читач':

читач (м.)
[ чи-тач ]
види:
Толковник
Б. Конески
Правописен
синоними:
читател (м.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК