Синоними за 'софа':

софа (ж.)
[ со-фа ]
види:
Толковник
Б. Конески
Правописен
синоними:
диван (м.), канабе (ср.), миндер (м.), отоман (м.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК