Синоними за 'кич':

кич (прид.)
[ кич ]
види:
Толковник
синоними:

колокации:
кич (м.)
[ кич ]
види:
Толковник
синоними:
невкус (м.), шунд (м.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи