Синоними за 'исправка':

исправка (ж.)
[ ис-прав-ка ]
види:
Толковник
Правописен
синоними:
демант (м.), коректура (ж.), корекција (ж.)
колокации:

анаграми:
пиварска
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК