Синоними за 'висококвалификуван':

висококвалификуван (прид.)
[ ви-со-ко-ква-ли-фи-ку-ван ]
види:
Толковник
синоними:
антоними:
нискоквалификуван (прид.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи