Синоними за 'безрбетник':

безрбетник (м.)
[ без-рбет-ник ]
види:
Толковник
синоними:
мекотели (само мн.), опортунист (м.), подлизурко (м.), полжав (м.), полтрон (м.)
антоними:
рбетник (м.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи