retrospection - онтологија

ретроспектива повеќе

ретроспективата
Вид збор: Именка, женски род
Гледање наназад, потсетување на минатото.

ретроспекција повеќе

Види и: ретроспектива (ж.)
ретроспекцијата
Вид збор: Именка, женски род
ретроспектива