defensive - онтологија

дефанзивен повеќе

дефанзивниот
Вид збор: Придавка
одбранбен
Употреба: Воен термин

одбранбен повеќе

одбранбени
Вид збор: Придавка
Што се однесува на одбрана, што служи за одбрана.
Употреба: Воен термин