accidentally - онтологија

потамина повеќе

Вид збор: Прилог
Без претходно испитување, непроверено, на слепо, препуштено на случајноста.

разгеле повеќе

Вид збор: Прилог
Токму на време или на место.
Турски: rastgele
Употреба: Разговорно

случајно повеќе

Вид збор: Прилог
случаен