Синоними за 'југозапад':

југозапад (м.)
[ ју-го-за-пад ]
види:
Толковник
Правописен
синоними:

колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК