Синоними за 'шаблонизација':

шаблонизација (ж.)
[ ша-бло-ни-за-ци-ја ]
види:
Б. Конески
синоними:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК