Синоними за 'френетички':

френетички (прил.)
[ фре-не-ти-чки ]
види:
Б. Конески
синоними:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК