Синоними за 'семиотика':

семиотика (ж.)
[ се-ми-о-ти-ка ]
види:
Толковник
Правописен
синоними:
семиологија (ж.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК