Синоними за 'сал':

сал (прил.)
[ сал ]
види:
Б. Конески
синоними:
само (прил.)
колокации:
сал (м.)
[ сал ]
види:
Б. Конески
синоними:
сплав (м.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи