Синоними за 'рендгенологија':

рендгенологија (ж.)
[ рен-дге-но-ло-ги-ја ]
види:
Б. Конески
синоними:
радиологија (ж.), радиоскопија (ж.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи