Синоними за 'потпирач':

потпирач (м.)
[ пот-пи-рач ]
види:
Толковник
синоними:
облегалка (ж.), потпор (м.), потпорка (ж.), столб (м.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи