Синоними за 'поетизација':

поетизација (ж.)
[ по-е-ти-за-ци-ја ]
види:
Толковник
Правописен
синоними:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК