Синоними за 'перипетија':

перипетија (ж.)
[ пе-ри-пе-ти-ја ]
види:
Толковник
Б. Конески
Правописен
синоними:
пресврт (м.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи