Синоними за 'педесетница':

Педесетница (ж.)
[ Пе-де-сет-ни-ца ]
види:
Толковник
Б. Конески
Правописен
синоними:
Дуовден (име.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК