Синоними за 'нелегален':

нелегален (прид.)
[ не-ле-га-лен ]
види:
Толковник
синоними:
илегален (прид.), противзаконски (прид.), противправен (прид.)
антоними:
легален (прид.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи