Синоними за 'неквалификуван':

неквалификуван (прид.)
[ не-ква-ли-фи-ку-ван ]
види:
Толковник
синоними:
антоними:
квалификуван (прид.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи