Синоними за 'незагрижен':

незагрижен (прид.)
[ не-за-гри-жен ]
види:
Други речници
синоними:
безгрижен (прид.)
антоними:
загрижен (прид.)
анаграми:
незгрижена
FlexiMac
 менување на македонски глаголи