Синоними за 'недискриминација':

недискриминација (ж.)
[ не-дис-кри-ми-на-ци-ја ]
синоними:
толеранција (ж.)
антоними:
дискриминација (ж.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи