Синоними за 'кусок':

кусок (м.)
[ ку-сок ]
види:
Толковник
Правописен
синоними:
дефицит (м.)
антоними:
вишок (м.)
колокации:
кусок (прид.)
[ ку-сок ]
види:
Толковник
Правописен
синоними:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК