Синоними за 'кривулка':

кривулка (несв.)
[ кри-ву-лка ]
види:
Толковник
синоними:
кривулка (ж.)
[ кри-вул-ка ]
види:
Толковник
синоними:
колено (ср.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи