Синоними за 'контемплативен':

контемплативен (прид.)
[ кон-тем-пла-ти-вен ]
види:
Правописен
синоними:

колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК