Синоними за 'колку':

колку (прид.)
[ кол-ку ]
види:
Толковник
Правописен
синоними:

колокации:
колку (сврз.)
[ ко-лку ]
види:
Толковник
синоними:
антоними:
штом (сврз.)
колокации:
колку (прил.)
[ кол-ку ]
види:
Толковник
Правописен
синоними:

колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК