Синоними за 'каршија':

каршија (ж.)
[ кар-ши-ја ]
види:
Толковник
синоними:
каршија (прил.)
[ кар-ши-ја ]
види:
Толковник
синоними:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи