Синоними за 'висококвалитетен':

висококвалитетен (прид.)
[ ви-со-ко-ква-ли-те-тен ]
види:
Толковник
синоними:
благороден (прид.), висококласен (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи