Синоними за 'вековечен':

вековечен (прид.)
[ ве-ко-ве-чен ]
види:
Толковник
Правописен
синоними:
апсолутен (прид.), бесмртен (прид.), вечен (прид.), неменлив (прид.), постојан (прид.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи