Синоними за 'библиотекарство':

библиотекарство (ср.)
[ би-бли-о-те-карс-тво ]
види:
Толковник
синоними:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК