Синоними за 'безотпорен':

безотпорен (прид.)
[ бе-зо-тпо-рен ]
види:
Толковник
синоними:
неотпорен (прид.)
антоними:
отпорен (прид.)
анаграми:
безропотен
FlexiMac
 менување на македонски глаголи