а   б   в   г   д   ѓ   е   ж   з   ѕ   и   ј   к   л   љ   м   н   њ   о   п   р   с   т   ќ   у   ф   х   ц   ч   џ   ш

Штрково

Вид збор: Име
Ранг: 27106
Плати, село во Леринска околија, (21º08' x 40º49'), Грција
Грчки: Πλατι
Употреба: Географија