unimportant - онтологија

безначаен повеќе

безначајниот
Вид збор: Придавка
Што е без значење, без вредност.

маловажен повеќе

маловажниот
Вид збор: Придавка
Што е незначителен по важност.

неважен повеќе

неважни
Вид збор: Придавка
Што не е важен, безначаен.

незначаен повеќе

незначајниот
Вид збор: Придавка
Што нема поголемо значење.

подреден повеќе

подредениот
Вид збор: Придавка
помалку важен

празен повеќе

празни
Вид збор: Придавка
Што нема значење, важност.