theological - онтологија

богословен повеќе

богословниот
Вид збор: Придавка
теолошки
Употреба: Црковен термин

теолошки повеќе

теолошка
Вид збор: Придавка
богословски
Употреба: Религија
Примери:
Теолошки студии.