syntactic - онтологија

синтаксичен повеќе

Види и: синтактичен (прид.)
синтаксична
Вид збор: Придавка
синтактичен
Употреба: Граматика

синтаксички повеќе

Види и: синтакса (ж.)
синтаксичкиот
Вид збор: Придавка
Што се однесува на синтакса.

синтактичен повеќе

синтактична
Вид збор: Придавка
Кој се однесува на синтакса.
Употреба: Граматика

синтактички повеќе

Види и: синтаксичен (прид.)
синтаксичка
Вид збор: Придавка
синтактичен
Употреба: Граматика