stimulation - онтологија

стимулација повеќе

мн. стимулации
Вид збор: Именка, женски род
Поттикнување за забрзување на извршувањето на нешто.

стимулирање повеќе

стимулирањето
Вид збор: Именка, среден род
поттикнување, бодрење