star-shaped - онтологија

ѕвездест повеќе

ѕвездеста
Вид збор: Придавка
Што е со форма на ѕвезда.

ѕвездолик повеќе

ѕвездолика
Вид збор: Придавка
Што личи на ѕвезда.