sensory - онтологија

сетивен повеќе

Види и: сетилен (прид.)
сетивниот
Вид збор: Придавка
сетилен
Употреба: Анатомија

сетилен повеќе

сетилни
Вид збор: Придавка
Кој се однесува на сетило.
Употреба: Анатомија

сетилно повеќе

Вид збор: Прилог
сетилен