sell out - онтологија

доиспродаде повеќе

Види и: испродаде (св.)
доиспродадат
Вид збор: Глагол, свршен
Испродаде сѐ, до крај.

испродаде повеќе

испродадат
Вид збор: Глагол, свршен
Продаде во голема мера, продаде сѐ.