self-humiliation - онтологија

самопонижување повеќе

Вид збор: Именка, среден род
Понижување самиот себеси.

самоунижување повеќе

Вид збор: Именка, среден род
(се) самоунижува

себеунижување повеќе

Вид збор: Именка, среден род
Унижување на самиот себе.