resigned - онтологија

демисиониран повеќе

Види и: демисионира (св. и несв.)
демисионираниот
Вид збор: Придавка
(глаг. прид.) демисионира

резигниран повеќе

Види и: резигнира (св. и несв.)
разигнирани
Вид збор: Придавка
разочаран
Употреба: Разговорно