reporting - онтологија

рапортирање повеќе

Вид збор: Именка, среден род
Поднесување службен извештај.
Употреба: Воен термин

репортерство повеќе

Вид збор: Именка, среден род
репортерска дејност

репортирање повеќе

Вид збор: Именка, среден род
известување

реферирање повеќе

Вид збор: Именка, среден род
реферира