predestine - онтологија

предестинира повеќе

предестинираат
Вид збор: Глагол, свршен и несвршен
предодреди

создаде повеќе

создадат
Вид збор: Глагол, свршен
Определи во основните црти; состои се од некои особености.
Албански: i krijuar