parasitic - онтологија

паразитен повеќе

Види и: паразитски (прид.)
паразитна
Вид збор: Придавка
паразитски
Употреба: Медицина

паразитски повеќе

паразитска
Вид збор: Придавка
На паразитски начин, што се однесува на паразит.
Употреба: Биологија
готовански