overburdened - онтологија

затрупан повеќе

Види и: затрупа (св.)
затрупаниот
Вид збор: Придавка
Што е преоптоварен со работа.

преобременет повеќе

Види и: преобремени (св.)
преобременетиот
Вид збор: Придавка
Премногу обременет со обврски, работа.