model - онтологија

измоделира повеќе

Види и: моделира (св. и несв.)
измоделираат
Вид збор: Глагол, свршен
Направи модел.

моделира повеќе

моделираат
Вид збор: Глагол, свршен и несвршен
Направи, прави модел.
Албански: modeloj